Psychoterapia indywidualna dzieci

Zespół psychoterapeutów współpracujących z Fundacją KONTEKST uczestniczy w regularnych superwizjach grupowych prowadzonych przez prof. dr. hab. n. med. Bogdana de Barbaro – psychiatrę, psychoterapeutę, psychoterapeutę rodzinnego, superwizora psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Informacje o dostępności terminów, cenach i zapisach psychoterapeuci udzielają samodzielnie. Prosimy o kontakt bezpośredni z wybranym psychoterapeutą.

Fundacja Kontekst

mgr Joanna Bielecka

Prowadzę psychoterapię dzieci i młodzieży oraz ich rodzin. W pracy wykorzystuję podejście systemowe oraz psychodynamiczne. Specjalizuję się w pracy z rodzinami dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.

Posiadam Certyfikat Psychoterapeuty Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego oraz tytuł Specjalisty Psychoterapii Dzieci i Młodzieży. Kieruję zespołem psychologów Poradni Zdrowia Psychicznego w Środowiskowym Centrum Zdrowia Psychicznego dla Dzieci i Młodzieży  w Szpitalu Klinicznym im dr Babińskiego.

Ukończyłam szkolenie systemowo-psychodynamiczne organizowane przez Fundację Katedry Psychiatrii im J.J. Haubenstocków  pod kierunkiem   prof. B. Józefik  i prof. M. Orwid.  Odbyłam staże w Ambulatorium Terapii Rodzin, Zakładzie Terapii Rodzin, na Oddziale Terapii Nerwic i na Oddziale Stacjonarnym Psychiatrii Dzieci i Młodzieży Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego. Byłam uczestnikiem seminariów teoretycznych na temat myśli Melanie Klein, Donalda Winnicota,  Wilfreda Biona i Antonio Maria Ferro prowadzonych przez dr Bartosza Puka.  Razem z dr Agnieszką Lelek prowadziłam grupy terapii wielorodzinnej.  Jestem aktywnym członkiem grupy seminaryjno – superwizyjnej na temat terapii rodzin z małymi dziećmi prowadzonej przez  prof. Barbarę Józefik  i superwizowanej przez prof. Arlene Vetere.