Trening Family Connections

Family Connections dla Partnerów - ulotka
Trening jest BEZPŁATNY – zapraszamy do zgłaszania się z użyciem powyższego telefonu lub adresu email.

Trening jest prowadzony we współpracy z PTDBT (ptdbt.pl) w ramach programu Family Connections, a trenerzy wzięli udział w szkoleniu organizowanym przez PTDBT i NEABPD (https://www.borderlinepersonalitydisorder.org/) . Program Family Connections (FC ) to bezpłatny program treningów umiejętności dla rodzin i bliskich osób z zaburzeniem osobowości z pogranicza (BPD, borderline), dysregulacją emocji oraz doświadczających kryzysów i uzależnień, oparty na Terapii Dialektyczno-Behawioralnej (DBT).

Więcej informacji o programie jest dostępnych na stronie: https://ptdbt.pl/dlarodzin/ Informacje o aktualnych treningach organizowanych w Polsce można znaleźć na stronie:   https://ptdbt.pl/treningifc/ Jeśli aktualne terminy treningów Państwu nie odpowiadają, zachęcamy Państwa do zgłoszenia zainteresowania treningiem na stronie koordynatora programu – PTDBT poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego https://ptdbt.pl/zapisy/ Każda osoba, która zapisze się na listę zainteresowanych otrzyma informację o treningach uruchamianych przez inne placówki w swojej okolicy lub o treningach on-line.