SUPERWIZJA

Superwizja jest formą wsparcia i rozwoju merytorycznego profesjonalistów zajmujących się zawodowo psychoterapią.

dr n. med. Maciej Pilecki
dr hab. n. med. Maciej Pilecki

mwpilecki@gmail.com

specjalista psychiatria dzieci, młodzieży i dorosłych, psychoterapeuta i superwizor Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Prowadzi superwizję bazując na podejściu zintegrowanym: psychodynamiczno-systemowym.

Osoby zainteresowane superwizją indywidualną lub grupową proszone są o kontakt: mwpilecki@gmail.com

mgr Roma Ulasińska

roma.ulasinska@gmail.com

specjalistka psycholog kliniczny, psychoterapeutka i superwizorka Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Prowadzi superwizję w podejściu systemowym. Celem superwizji jest pomoc terapeucie w przyjrzeniu się jego własnemu doświadczeniu w pracy z pacjentem, ewentualnym przeszkodom w pracy terapeutycznej, leżącym zarówno po stronie terapeuty jak i pacjenta. W superwizji grupowej wykorzystywane są kompetencje superwizora oraz kompetencje i doświadczenie pozostałych członków grupy. Prezentowanie własnych pytań i problemów, obserwacja i poddawanie refleksji pracy swojej oraz innych osób jest sposobem uczenia się i doskonalenia zawodowego. Jest także okazją pozyskiwania wsparcia w trudnościach.

Osoby zainteresowane superwizją indywidualną lub grupową proszone są o kontakt: roma.ulasinska@gmail.com

mgr Małgorzata Wolska

malgo.wolska@gmail.com, 505-608-204

Prowadzenie superwizji grupowej w podejściu systemowym dla 5-6 osób.

Miejsce spotkań: Kraków, ul. Spokojna 25/3.
Terminy: piątki przed południem, raz w miesiącu, przez co najmniej trzy godziny zegarowe (lub dłużej w zależności od potrzeb grupy). Przewidziane przerwy kawowe, więc jedna sesja superwizyjna będzie trwała minimum około 3 godz. 20 min.
Koszt superwizji: 50 zł za godzinę (60 minut) od jednej osoby (płatne w dniu superwizji gotówką lub przelewem dwa dni wcześniej).

Cykl spotkań superwizyjnych będzie można rozpocząć jak zbiorą się przynajmniej 4 chętne osoby. Umawiamy się na cykl pięciu spotkań i osoby, które zadeklarują swój udział są zobowiązane do uregulowania należności za te pięć spotkań, niezależnie od swojej obecności. Po tych pięciu sesjach możemy przedłużyć kontrakt o kolejne pięć sesji, itd.

Osoby zainteresowane proszone są o kontakt drogą mailową: malgo.wolska@gmail.com lub telefoniczną: 505-608-204

mgr Ewa Strycharczyk-Kaleta

ewaroza@poczta.fm, 505 598 070

psycholog, psychoterapeutka i superwizorka Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Prowadzi superwizje indywidualne i grupowe w podejściu psychodynamicznym, posiada doświadczenie w pracy psychoterapeutycznej z dorosłymi i młodzieżą.

Osoby zainteresowane proszone o kontakt droga e-mailową: ewaroza@poczta.fm lub telefoniczną: 505 598 070.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!